Scroll Top

PROGRAM TARGÓW

HARMONOGRAM WYDARZEŃ TOWARZYSZĄCYCH

Sobota 16.03.2024

STOISKO
KONKURSOWE
I edycja KONKURSU GELATO POLAND – LODY RZEMIEŚLNICZE

Jury:
Arkadiusz Natorski
Tomasz Korfel
Kamil Szulc
Tomasz Decker
Mieczysław Chojnowski

Zobacz szczegóły.

Arkadiusz Natorski
Arkadiusz Natorski
STOISKO DEBATY
„Lider kontra zespół – wyzwania i techniki radzenia sobie z zespołem pracowników”

Wykład interaktywny
Prowadzący: Sławomir Głomski
Organizator: Akademia Liderów Gastronomii

Obowiązuje rejestracja.

STOISKO DEBATY
„Samotność lidera w sukcesie i porażce – jak zadbać o siebie i przeciwdziałać skutkom obciążenia psychofizycznego związanego z zarządzaniem?”

Wykład interaktywny
Prowadząca: Michalina Patucha
Organizator: Akademia Liderów Gastronomii

Obowiązuje rejestracja.

STOISKO DEBATY
„Przewagi konkurencyjne produkcji piekarskiej opartej na naturalnych surowcach zbożowych zamiast gotowych mieszanek piekarskich i polepszaczy”

Prowadzący: Mirosław Kurek
Stowarzyszenie RZEMIEŚLNIK

STOISKO DEBATY
„Receptury lodowe – projektowanie, bilansowanie, częste błędy, wykaz składników i alergenów”

Prowadzący: Aleksander Pitura
Receptury.net

STOISKO DEBATY
“Moja wizja cukiernictwa, moja marka własna”

Prowadzący: Bartłomiej Boratyn
Bartek Boratyn Patisserie

STOISKO DEBATY
Debata: “Polskie rzemiosło piekarskie oparte na mące, wodzie i soli.”

Prowadzący: Natalia Ignacek, Mistrz Branży
Mirosław Kurek,
prezes Stowarzyszenia Rzemieślnik

Niedziela 17.03.2024

STOISKO
KONKURSOWE
III edycja MISTRZOSTW POLSKI NA PRALINĘ
Zapomniane smaki

Jury:
Michał Iwaniuk (przewodniczący Jury)
Maciej Wiśniewski
Maciej Majzon-Wójtowicz
Agnieszka Woźniak
Katarzyna Smaga
Kamil Toczek
Daria Marszałek

Zobacz szczegóły.

Michał Iwaniuk
Michał Iwaniuk (przewodniczący Jury)
STOISKO DEBATY
“Chleb, ciastko i wino – podstawy pairingu”
Prowadząca: Marzena Czarnota
STOISKO DEBATY
„Cukiernictwo nowoczesne a tradycyjne – kierunki, trendy i poszukiwanie własnego stylu”

Gość Specjalny : Anna Siwiec–Kaczmarczyk (Cukiernia Ania)

STOISKO DEBATY
„Inwestuj w siebie – czyli dlaczego warto się szkolić”

Gość Specjalny: Akademia Kucharska

STOISKO DEBATY
„Stawiaj granice, buduj zaangażowanie – jak wprowadzić w firmie elementy komunikacji asertywnej i budować na tym moc zespołu?”

Organizator: Akademia Liderów Gastronomii

Obowiązuje rejestracja.

STOISKO DEBATY
“Efektywne zarządzanie małą lub średnią piekarnią opierającą swoją produkcję o tradycyjne technologie i naturalne surowce zbożowe”
Prowadzący: Mirosław Kurek
Stowarzyszenie RZEMIEŚLNIK
STOISKO DEBATY
“Wysoka jakość w czasach kryzysu”
Prowadzący: Ela i Patryk Kotarba

Poniedziałek 18.03.2024

STOISKO
KONKURSOWE
Konkurs Chlebem Pachnący

Jury:
Przewodniczący Jury – Mirosław Kurek
Członek Jury – Sebastian Haratyk
Członek Jury – Jaroslav Semkiv
Członek Jury – Daria Marszałek
Członek Jury – Michał Wójcik

Organizator: Stowarzyszenie RZEMIEŚLNIK

Zobacz szczegóły.

STOISKO DEBATY
Czekolada od A-Z

Prowadzący: Łukasz Parzymski i Sebastina Szmydt

Master Martini

STOISKO DEBATY
“Bajgle na okrągło – historia, fenomen i kulisy produkcji kultowego pieczywa”

Prowadzący: Tomasz Korfel (Pan Bajgiel)

STOISKO DEBATY
“Słodkości w stylu keto – z czym to się je!”

Prowadząca: Anna Daraż (Ana Belle Patisserie)

STOISKO DEBATY
”Rzemieślnik w social mediach, czyli jak prowadzić konto piekarni oraz cukierni”

Prowadzący: Jacek Wiarek (Gryzmi)

STOISKO DEBATY
„Made4Loop – kubki i boxy, które zostają w obiegu! Odpowiedź Interzero na obowiązki nałożone przez dyrektywę SUP”.

* Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w harmonogramie.